AnaSayfa / Genel / Kahve falında birçok çeyrek altın görmek

Kahve falında birçok çeyrek altın görmek

Kahve falında birçok çeyrek altın görmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına işarettir.

Kahve falında birçok çeyrek altın gördüyseniz:

  • Bazen ne kadar uğraşsanız da karşınızdaki kişileri hayatlarını mahvetme konusundaki istikrarından vazgeçiremezsiniz.

Kahve falında birçok çeyrek altın görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında çeyrek altınlar görmek kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çeyrek altın yemek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın çeyrek altın görmek sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yarım ve çeyrek altın görmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeyrek altın kazanmak ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında çeyrek altın kaybetmek dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boynuna çeyrek altın takmak bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir