AnaSayfa / Genel / Kahve falında birçok göz görmek

Kahve falında birçok göz görmek

Kahve falında birçok göz görmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, zenginleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birçok göz gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizin beğeninizi kazanmak için çırpınan, karşı cinsten bir sürü kimse olabilir.

Kahve falında birçok göz görmek sağlık sorunları yaşanacağına, isteklerin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında birçok akrep görmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine delalettir.

Kahve falında birçok genç erkek görmek para sıkıntısından kurtulacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birçok cami görmek terslik yaşayacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında birçok küçük yılan görmek hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında birçok sandalye görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birçok anahtar görmek işveren koltuğunda oturacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birçok insanı öldürmek çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir