AnaSayfa / Genel / Kahve falında birçok küpe görmek

Kahve falında birçok küpe görmek

Kahve falında birçok küpe görmek kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine, kendi işine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında birçok küpe gördüyseniz:

  • Belli bir işlemi ya da muameleyi yapılandırmayı sağlayacak bir görüşünüz varsa açıkça dile getirmelisiniz.

Kahve falında birçok küpe görmek özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine delalet eder.

Kahve falında birçok tanıdık görmek çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında birçok inek görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına işarettir.

Kahve falında birçok merdiven görmek kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında birçok yol görmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birçok altın bilezik görmek hastalıklara şifa bulunacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında birçok hediye almak işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında birçok bıçak görmek etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir