AnaSayfa / Genel / Kahve falında birçok bardak görmek

Kahve falında birçok bardak görmek

Kahve falında birçok bardak görmek onlara doyasıya sarılacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, rahat geçinerek yaşayacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına yorulur.

Kahve falında birçok bardak gördüyseniz:

  • Rahatlamaya çalışın.

Kahve falında birçok bardak görmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, kazancının daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birçok bina görmek sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birçok tavşan görmek kendisine olan güveninin artacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında birçok çizme görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, geçim derdi yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında birçok bozuk para görmek insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına yorulur.

Kahve falında birçok deve görmek makam sahibi olacağına, yükseleceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına alamet eder.

Kahve falında birçok yemek görmek kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, solan yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birçok bal arısı görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, kurtuluşa kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir