AnaSayfa / Genel / Kahve falında birçok alyans görmek

Kahve falında birçok alyans görmek

Kahve falında birçok alyans görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, zenginliğini kaybedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına inanılır.

Kahve falında birçok alyans gördüyseniz:

  • Eski bir dostunuz ya da eski bir aşkınızla karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında birçok alyans görmek hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında birçok iğne görmek işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, gün sayacağına işaret eder.

Kahve falında birçok birinin elini öpmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine işarettir.

Kahve falında kapı önünde birçok ayakkabı görmek başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birçok yemek görmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine delalet eder.

Kahve falında birçok kuran görmek büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına yorulur.

Kahve falında birçok uçak görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birçok fare görmek evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir