AnaSayfa / Genel / Kahve falında birçok fare görmek

Kahve falında birçok fare görmek

Kahve falında birçok fare görmek işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birçok fare gördüyseniz:

  • Özel bir problemin tekrar ele alınması gerekebilir.

Kahve falında birçok fare görmek sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında birçok kurbağa görmek hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birçok öğrenci görmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birçok yol görmek yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birçok yiyecek görmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birçok ağaç görmek fırsatların daha büyük getirileri olacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birçok kapı görmek işinde büyük başarı elde edeceğine, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında birçok kişiyle evlenmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir