AnaSayfa / Genel / Kahve falında insanların birbirini öldürdüğünü görmek

Kahve falında insanların birbirini öldürdüğünü görmek

Kahve falında insanların birbirini öldürdüğünü görmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, kısa süre içinde engelleneceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında insanların birbirini öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Bilinçaltınızda sevgiliniz veya eşinize karşı bazı kızgınlık birikimleri olabilir.

Kahve falında insanların birbirini öldürdüğünü görmek yüzünün gülmeye başlayacağına, karşısına iyi insanların çıkacağına işaret eder.

Kahve falında insanların birbirini yediğini görmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına rivayet eder.

Kahve falında birbirine benzeyen insan görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında birbirine benzeyen insanlar görmek fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında herkesin birbirini öldürdüğünü görmek yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, hasta ve zor geçireceğine delalet eder.

Kahve falında birbirini öldürmek kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iki kişinin birbirini öldürdüğünü görmek kalifiye elemanlar arasına gireceğine, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birbirini yiyen yılan görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir