AnaSayfa / Genel / Kahve falında birbirini öpmek

Kahve falında birbirini öpmek

Kahve falında birbirini öpmek yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, rahat nefes alınacağına, kişinin afiyette olacağına, dolandırılacağına, her daim bereketli işler yapacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında birbirini öpmek gördüyseniz:

  • Kültürel aktiviteler, ruhsal çalışmalar ya da mistik konularda veya gerçek anlamda maceraya atılma isteğinizin artabileceği bir aylık süreçtesiniz.

Kahve falında birbirini öpmek yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, sevilen bir dostu kaybetmeye rivayet eder.

Kahve falında birbirine sarılan yılan görmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında birbirini sevmek verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birbirine su atmak içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine işaret eder.

Kahve falında balıkların birbirini yediğini görmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına işaret eder.

Kahve falında iki kişinin birbirini bıçakladığını görmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ipleri birbirine bağlamak girilen işlerden büyük zarar edileceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birbirine bakmak büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir