AnaSayfa / Genel / Kahve falında birbirine bakmak

Kahve falında birbirine bakmak

Kahve falında birbirine bakmak iyi hissedeceğine, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, sevinçli ve güzel bir haber almaya, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birbirine bakmak gördüyseniz:

  • Sonuçlanmasını beklediğiniz konularda cevaplar gelmeye başlıyor.

Kahve falında birbirine bakmak eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki kişinin birbirini bıçakladığını görmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında birbirini kaybetmek dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birbirine benzeyen insan görmek zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine rivayet eder.

Kahve falında karşılıklı birbirini görmek eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında birbirine dokunmak işlerinin aksayacağına, çaresiz hallere düşeceğine delalettir.

Kahve falında birbirini yiyen balık görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında birbirine sarılmış yılan görmek büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir