AnaSayfa / Genel / Kahve falında bira ısmarlamak

Kahve falında bira ısmarlamak

Kahve falında bira ısmarlamak kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, bir yandan cenaze olacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bira ısmarlamak gördüyseniz:

  • Herhangi bir tatsızlık olmasa bile memnun olmayıp iş değiştirme planları yapmaya başlamanız olasıdır.

Kahve falında bira ısmarlamak planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, huzurunun yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında çorba ısmarlamak kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dondurma ısmarlamak yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına delalettir.

Kahve falında yemek ısmarlamak kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına yorulur.

Kahve falında birine çay ısmarlamak işinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasına yemek ısmarlamak sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, para pul sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir şey ısmarlamak alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, mubah olmayan yollara sapacağına inanılır.

Kahve falında çay ısmarlamak mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir