AnaSayfa / Genel / Kahve falında bira istemek

Kahve falında bira istemek

Kahve falında bira istemek huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, başarılı adımlar atılacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bira istemek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı, taşınma, dekorasyon ya da tadilat türünde işlerinizi yeniden yapılandırabilirsiniz.

Kahve falında bira istemek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, şanssızlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında okulda bira içmek kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde bira şişesi görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında bira kusmak iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, arabalara ve topraklara sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının bira içtiğini görmek yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına yorulur.

Kahve falında elinde bira görmek gözünün yaşını sileceğine, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına alamet eder.

Kahve falında mehmet ali birand görmek iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bira içip kusmak insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir