AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yeri patlatmak

Kahve falında bir yeri patlatmak

Kahve falında bir yeri patlatmak sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yeri patlatmak gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizde bulunan bir kadın hakkınızda bazı olumsuz söylentiler çıkmasına sebep olabilir.

Kahve falında bir yeri patlatmak küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında baraj patlaması görmek sağlıklı ve zinde olacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında güneşin patlamasını görmek güzel günler geçireceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tüpün patlamasını görmek kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin patlamasını görmek uzun yaşayacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında patlayan tüp görmek bütçesinin küçüleceğine, tecrübe kazandıracağına rivayet eder.

Kahve falında makina patlaması görmek iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patlamış mısır yemek görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir