AnaSayfa / Genel / Kahve falında makina patlaması görmek

Kahve falında makina patlaması görmek

Kahve falında makina patlaması görmek kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, ağız tadına kavuşacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında makina patlaması gördüyseniz:

  • Başkalarından onay veya yardım beklemeden hareket etmeniz, onay ya da destek bekleyerek harekete geçmenizden daha fazla işe yarayabilir.

Kahve falında makina patlaması görmek istenmediğiniz bir yere gitmeye, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kepçe iş makinası görmek onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında makina çalıştırmak kötü işlere girmeyeceğine, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında eski dikiş makinası görmek çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zaman makinası görmek ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında antika dikiş makinası görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına tabir olunur.

Kahve falında elini makinaya kaptırmak maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına işarettir.

Kahve falında dikiş makinası hediye almak çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir