AnaSayfa / Genel / Kahve falında baraj patlaması görmek

Kahve falında baraj patlaması görmek

Kahve falında baraj patlaması görmek uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine yorulur.

Kahve falında baraj patlaması gördüyseniz:

  • Size doğruyu söylemeyen veya çok fazla talebi olan kişiler olabilir.

Kahve falında baraj patlaması görmek işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boş baraj görmek zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, kendine olan özgüvenine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında sınav barajını geçmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine inanılır.

Kahve falında göl baraj görmek çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su barajı görmek kazaya ve belaya yakın olacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında baraj suyu görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, işe ve aşa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında baraja atlamak atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine delalettir.

Kahve falında baraj yapmak oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir