AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yeri ölçmek

Kahve falında bir yeri ölçmek

Kahve falında bir yeri ölçmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, ömür boyu devam edeceğine, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, alanında marka bir isim olacağına, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir yeri ölçmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız sizi değişiklikler yapmanıza neden olacak konuşmalara yönlendirebilir.

Kahve falında yeri ölçmek ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında metreyle yeri ölçmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yeri ölçmek kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına yorulur.

Kahve falında nabız ölçmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, sorunların artacağına işaret eder.

Kahve falında yatak ölçmek zorlukların ve engellerin aşılacağına, bir süre belini doğrultamayacağına yorulur.

Kahve falında yol ölçmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, malının da hiç olacağına işarettir.

Kahve falında mezar ölçmek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kumaş ölçmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir