AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere yetişmek

Kahve falında bir yere yetişmek

Kahve falında bir yere yetişmek iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, ancak yılmayacağına, sorunlarının artacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında bir yere yetişmek gördüyseniz:

  • Bir süredir yapılması gerekliliği doğan işler daha fazla beklemeyebilir.

Kahve falında bir yere yetişmek için koşmak büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına işarettir.

Kahve falında arabayla bir yere yetişmek kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koşarak bir yere yetişmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, dinini yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bir yere yetişmek neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında sınava yetişmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına delalettir.

Kahve falında uçağa son anda yetişmek işinin en iyisi olacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında yetişmek için koşmak hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, çok yoğun çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında koşup yetişmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir