AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla bir yere yetişmek

Kahve falında arabayla bir yere yetişmek

Kahve falında arabayla bir yere yetişmek zenginliğinin tükenmeyeceğine, yeni işler yapılacağına, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, ev taşımaya, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabayla bir yere yetişmek gördüyseniz:

  • Mantıklı düşünmeniz gerekiyor.

Kahve falında arabayla bir yere yetişmek istenmeyen bir yolculuğa, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir yere yetişmek için koşmak mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine delalet eder.

Kahve falında bir yere yetişmek hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında koşarak bir yere yetişmek girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabaya yetişmek uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, borçların kısa sürede kapanacağına işarettir.

Kahve falında işe yetişmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında otobüse yetişmek başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine delalet eder.

Kahve falında otobüse son anda yetişmek masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir