AnaSayfa / Genel / Kahve falında çalıştığı yerin müdürünü görmek

Kahve falında çalıştığı yerin müdürünü görmek

Kahve falında çalıştığı yerin müdürünü görmek bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, çok üst mevkilere geleceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, kurulu düzenin bozulacağına inanılır.

Kahve falında çalıştığı yerin müdürünü gördüyseniz:

  • Eski fikirlerinize yeni formlar getirebilirsiniz.

Kahve falında çalıştığı yerin müdürünü görmek hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yere müdür olmak girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yere yetişmeye çalıştığını görmek çok zor bir duruma düşeceğine, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzak yere çalışmaya gitmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski çalıştığın yeri görmek hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında eski çalıştığım yeri görmek geçiminin kolaylaşacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında okul müdürüyle tartışmak yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, rahatsızlıkların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında okul müdür yardımcısını görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir