AnaSayfa / Genel / Kahve falında müdürü tarafından öpülmek

Kahve falında müdürü tarafından öpülmek

Kahve falında müdürü tarafından öpülmek insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, çok hayır duası alacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, hayal kırıklığına uğratılacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına delalettir.

Kahve falında müdürü tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda karar almadan, anlaşmalar yapmadan, sözler vermeden veya paranızı bağlamadan önce çok dikkatli düşünmeniz gerekiyor.

Kahve falında müdür tarafından azarlanmak umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında müdürü tarafından öpülmek bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, onlara hayrının dokunacağına inanılır.

Kahve falında kendi müdürünü görmek malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında müdürle kavga etmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına rivayet eder.

Kahve falında genel müdürle konuşmak yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında genel müdüre sarılmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında işyerinde müdür görmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine yorulur.

Kahve falında emekli müdür görmek manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir