AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere koşmak

Kahve falında bir yere koşmak

Kahve falında bir yere koşmak kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yere koşmak gördüyseniz:

  • Bilinçaltındaki yaratıcılığnızı enerjiiye dönüştürememekten kaçının, duygularınızı ifade edin.

Kahve falında bir yere yetişmek için koşmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine delalettir.

Kahve falında bi yere koşmak endişe ettiği konularda zarar edeceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yere koşmak mesleğinde uzmanlık yapacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında tren arkasından koşmak çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında topraklı yolda koşmak başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana alamet etmektedir.

Kahve falında geri geri koşmak yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hızla koşmak güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşlarıyla koşmak işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir