AnaSayfa / Genel / Kahve falında bi yere koşmak

Kahve falında bi yere koşmak

Kahve falında bi yere koşmak zahmetli durumların sona erdirileceğine, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine delalettir.

Kahve falında bi yere koşmak gördüyseniz:

  • Eğlenceye hazır olun.

Kahve falında bi yere koşmak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yere koşmak kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza delalet eder.

Kahve falında bir yere yetişmek için koşmak yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında yeşil çayırda koşmak yakın akrabadan gelecek habere, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çatılarda koşmak kafasını toparlayamayacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında kırlarda koşmak aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine işaret eder.

Kahve falında caminin içinde koşmak karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında trene koşmak aile hayatında huzuru yakalayacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir