AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşlarıyla koşmak

Kahve falında arkadaşlarıyla koşmak

Kahve falında arkadaşlarıyla koşmak kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarıyla koşmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızdaki işlerin verimliliği ya da akışkanlığı özel yaşamınızdaki olaylara bağlı olabilir.

Kahve falında arkadaşınla koşmak geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının peşinden koşmak umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşlarıyla koşmak hastalıklarının biteceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarla koşmak en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine işarettir.

Kahve falında arabaya koşmak karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında yağmurda yalın ayak koşmak maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, hakkı olanlara kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yağmur altında koşmak hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında dağdan aşağı koşmak aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir