AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraklı yolda koşmak

Kahve falında topraklı yolda koşmak

Kahve falında topraklı yolda koşmak kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında topraklı yolda koşmak gördüyseniz:

  • Kendinize veya bir yakınınıza ait önemsiz bir sağlık sorununu büyüterek telaşlanmanız mümkün.

Kahve falında topraklı yolda koşmak dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toprak yolda koşmak iftiraya uğrayacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlık yolda koşmak aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine yorulur.

Kahve falında uzun bir yolda koşmak umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında karanlık bir yolda koşmak her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında asfalt yolda koşmak çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında çamurlu yolda koşmak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına işarettir.

Kahve falında patika yolda koşmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir