AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere kayıt olmak

Kahve falında bir yere kayıt olmak

Kahve falında bir yere kayıt olmak arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir yere kayıt olmak gördüyseniz:

  • Belli gruplara ya da ekip çalışmalarına katılımda bulunmanız, geleceğiniz üzerinde etkili olabilecek bilgiler edinmenizi sağlayacak bağlantılar kurmanızı veya fikirler edinmenizi sağlayabilir.

Kahve falında bir yere kayıt olmak ayrı kaldıklarına kavuşacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına işaret eder.

Kahve falında kayıt cihazı görmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında üniversiteye kayıt olmak gülen yüzünün solacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında üniversiteye kayıt yaptırmak bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, ilim irfan sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dershaneye kayıt olmak borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına inanılır.

Kahve falında umreye kayıt olmak işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayıt olmak kendine olan güvenin tazeleneceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında okula kayıt olmak yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir