AnaSayfa / Genel / Kahve falında okula kayıt olmak

Kahve falında okula kayıt olmak

Kahve falında okula kayıt olmak yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, büyüleyeceğine, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, onlarla çok iyi vakit geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında okula kayıt olmak gördüyseniz:

  • En ufak detaya kadar yönetmeye çalışmak yerine, karşı tarafın neler yapılması gerektiğini düşünerek bulacağını farz etmenizde fayda var.

Kahve falında okula kayıt yaptırmak atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına işaret eder.

Kahve falında okula kayıt olmak sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, kesesinin dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir yere kayıt olmak toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, girdiği işleri kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üniversiteye kayıt yaptırmak vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine tabir olunur.

Kahve falında üniversiteye kayıt olmak meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayıt görmek fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine alamet eder.

Kahve falında umreye kayıt olmak yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında dershaneye kayıt olmak ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir