AnaSayfa / Genel / Kahve falında üniversiteye kayıt olmak

Kahve falında üniversiteye kayıt olmak

Kahve falında üniversiteye kayıt olmak kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında üniversiteye kayıt olmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda liderlik rolüne soyunmanız veya olayları başlatan kişi olmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında üniversiteye kayıt olmak gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, yardımının olacağına inanılır.

Kahve falında üniversiteye kayıt yaptırmak çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dershaneye kayıt olmak mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, dost çevrenizin genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında okula kayıt olmak geleceğin güzel olacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine delalet eder.

Kahve falında bir yere kayıt olmak büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında hacca kayıt olmak karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında kayıt olmak yolunun açık olacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında okula kayıt yaptırmak tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir