AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayıt olmak

Kahve falında kayıt olmak

Kahve falında kayıt olmak hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, alim ve bilge insan olacağına, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kayıt olmak gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler vermeden önce tekrar tekrar düşünmenizde fayda var.

Kahve falında kayıt cihazı görmek kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ses kayıt cihazı görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine inanılır.

Kahve falında okula kayıt olmak takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında üniversiteye kayıt yaptırmak yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında bir yere kayıt olmak yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kayıt olmak beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında dershaneye kayıt olmak özel hayatının da yolunda gideceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında hacca kayıt olmak kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir