AnaSayfa / Genel / Kahve falında lapa lapa kar yağdığını görmek

Kahve falında lapa lapa kar yağdığını görmek

Kahve falında lapa lapa kar yağdığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına delalet eder.

Kahve falında lapa lapa kar yağdığını gördüyseniz:

  • Ani tepkilerden veya acele hareket etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında yazın lapa lapa kar yağdığını görmek yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lapa lapa kar yağdığını görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lapa lapa kar görmek evlerindeki huzurun artacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında pirinç lapası görmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına inanılır.

Kahve falında pirinç lapası yemek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında lapa pilav görmek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza delalettir.

Kahve falında kar yağdığını izlemek büyük bir şöhrete sahip olunacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine işaret eder.

Kahve falında önce yağmur sonra kar yağdığını görmek iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir