AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere kapatıldığını görmek

Kahve falında bir yere kapatıldığını görmek

Kahve falında bir yere kapatıldığını görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, başkalarının malına göz dikeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir yere kapatıldığını gördüyseniz:

  • Biraz umursamaz olmanız durumundaysa ne istediğinizi daha net olarak anlayabilirsiniz.

Kahve falında her yerin karla kaplı görmek alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine delalettir.

Kahve falında bi yere kapatılmak haneden birinin ayrılacağına, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dar bir yere kapatılmak yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında bir yere kapatılmak başarılarının artacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yere kapatıldığını görmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında her yerin karla kaplı olduğunu görmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında köpeği bir yere kapatmak çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında kabeyi ışıklı görmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir