AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşımla bir yere gitmek

Kahve falında arkadaşımla bir yere gitmek

Kahve falında arkadaşımla bir yere gitmek mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşımla bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Neler yaptığınıza dikkat etmelisiniz.

Kahve falında arkadaşla bir yere gitmek çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşlarla bir yere gitmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşımla bir yere gitmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, istediği evde oturacağına rivayet eder.

Kahve falında kutsal yerlere gitmek rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında ölü biriyle bir yere gitmek hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gideceği yeri aramak sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hiç gitmediğin bir yere gitmek büyük bir ferahlama yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir yere gitmek için hazırlandığını görmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir