AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir yere gitmek

Kahve falında başka bir yere gitmek

Kahve falında başka bir yere gitmek kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, şansın kapanacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, yeni bir ortama girileceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları şimdiye kadar karşılaştıklarınızdan daha büyük bir şeyi içeriyor olabilir.

Kahve falında başka yerlere gitmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Kahve falında başka bir yere gitmek kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir yerden başka yere gitmek sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, zaferlere doymayacağına delalettir.

Kahve falında başka yere gitmek başka alanlara yöneleceğine, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında bir yerden başka bir yere gitmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına işarettir.

Kahve falında evi başka yere taşımak onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka yere tayin olmak büyük fırsatlar elde edeceğine, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine alamet eder.

Kahve falında işyerini başka yere taşımak çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir