AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere atanmak

Kahve falında bir yere atanmak

Kahve falında bir yere atanmak zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir yere atanmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkide ara bulucu olmanız gerekirse elinizden geldiğince kaçmaya çalışmalısınız çünkü sonuçta suçun size yüklenmesi olasıdır.

Kahve falında başka bir yere atanmak canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine delalettir.

Kahve falında bir yere atanmak büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir yerden başka bir yere atanmak sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka yere atanmak kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kara ata binmek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında atatürkün tabutunu taşımak ele geçen kazancın günden güne azalacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında atatürk için ağlamak iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkekle ata binmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir