AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara ata binmek

Kahve falında kara ata binmek

Kahve falında kara ata binmek olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, büyük bir ihanete uğranacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kara ata binmek gördüyseniz:

  • Bitirilmemiş işler ya da planlar da gerginliğe neden olabilir veya üzerinizde baskı yaratabilir.

Kahve falında kara ata binmek işlerden hayır gelmeyeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında deniz üstünde ata binmek daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ata binmek belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında huysuz bir ata binmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, kısmetin kapanacağına delalettir.

Kahve falında ata yan binmek birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle ata binmek kişinin sıkıntıların artacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine yorulur.

Kahve falında eğersiz beyaz ata binmek ters giden işlerin düzeleceğine, gerekirse özür dileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ata binmek ve inmek yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir