AnaSayfa / Genel / Kahve falında atatürk için ağlamak

Kahve falında atatürk için ağlamak

Kahve falında atatürk için ağlamak kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına işaret eder.

Kahve falında atatürk için ağlamak gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım edebildiğiniz kadar yardım etmenizde fayda var.

Kahve falında atatürkün ağladığını görmek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında çığlık atarak ağlamak ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında atatürk için ağlamak kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, iş hayatında rahat edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ata ters bindiğini görmek inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak yorulur.

Kahve falında yumruk atamamak ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ata altın görmek bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına rivayet eder.

Kahve falında ata binen kişi görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine delalettir.

Kahve falında güzel bir ata binmek aile bireylerinin de çok sevineceğine, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir