AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir yere atanmak

Kahve falında başka bir yere atanmak

Kahve falında başka bir yere atanmak makam ve rütbe edineceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, doğru haber almaya, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka bir yere atanmak gördüyseniz:

  • Gittiğiniz yolun doğruluğu konusunda sizi onaylayan işaretler kendisini göstermeye başlayabilir.

Kahve falında başka bir yere atanmak zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında başka yere atanmak ağız tadından olacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine delalet eder.

Kahve falında bir yerden başka bir yere atanmak alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine delalet eder.

Kahve falında başka bir göreve atanmak maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin ata bindiğini görmek sıkıntılarının zamanla geçeceğine, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka kuruma atanmak kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, yapılan işin bol kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir yere atanmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, sağlığının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka yere göç etmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir