Kahve falında bir yerden sallanmak

Kahve falında bir yerden sallanmak sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, en yüksek makamlara oturacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir yerden sallanmak gördüyseniz:

  • Çok fazla önemsenmemesi gereken şeyleri daha dikkatli ele almak gerekiyor olabilir.

Kahve falında yüksek bir yerde sallanmak manevi olarak huzur içinde olacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden sallanmak yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yerden sallanmak maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, idealist kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında sallanan koltuk görmek sağlığının bozulmayacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına inanılır.

Kahve falında avizenin sallandığını görmek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına delalettir.

Kahve falında depremde evin sallandığını görmek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bina sallanması görmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına alamet eder.

Kahve falında evin sallandığını görmek inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, kalp kırmaya rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir