AnaSayfa / Genel / Kahve falında bina sallanması görmek

Kahve falında bina sallanması görmek

Kahve falında bina sallanması görmek uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında bina sallanması gördüyseniz:

  • Eski dostlarınız sizi arayıp sohbetleriyle canlandırabilirler.

Kahve falında binaların sallandığını görmek parlak bir kariyere sahip olunacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına rivayet eder.

Kahve falında binanın sallandığını görmek ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, kazancını günden güne daha da arttıracağına alamet eder.

Kahve falında binanın sallanmasını görmek kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında bina sallandığını görmek maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında bina sallanması görmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine delalettir.

Kahve falında sallanan bina görmek çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında apartmanın sallandığını görmek uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına yorulur.

Kahve falında el sallayan birini görmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir