AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir yerde sallanmak

Kahve falında yüksek bir yerde sallanmak

Kahve falında yüksek bir yerde sallanmak karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, ekmek ve dünya malı alacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek bir yerde sallanmak gördüyseniz:

  • Ani değişikliklerden rahatsız olsanız da, büyük resme bakıldığında veya zaman içinde değerlendirildiğinde avantajınıza çalışacağını göreceksiniz.

Kahve falında yüksek bir yerden sallanmak maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir yerde sallanmak hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında bir yerden sallanmak kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksekte sallanmak ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine delalet eder.

Kahve falında yükseklerde sallanmak el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, isteklerinin erteleneceğine işarettir.

Kahve falında yüksekten sallanmak hayırlı bir yola çıkılacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına alamet eder.

Kahve falında yüksekte salıncakta sallanmak aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, hayırlı işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşüp ölmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir