AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerden kurtulmak

Kahve falında bir yerden kurtulmak

Kahve falında bir yerden kurtulmak kişinin eski aşkına geri döneceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, parasının ve canın güvende olacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir yerden kurtulmak gördüyseniz:

  • Ya da sizi duymama konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında bir yerden kurtulmak hataların telafi edileceğine, çok rahat bir nefes alacağına yorulur.

Kahve falında kapalı yerden kurtulmak uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine alamet eder.

Kahve falında dar yerden kurtulmak birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, huzur getirecek birinin çıkacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek yerden düşerken kurtulmak hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında kapalı bi yerden kurtulmak sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bir yerden düşmekten kurtulmak düşünmeden hareket edeceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşmekten kurtulmak ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına rivayet eder.

Kahve falında kapalı bir yerden kurtulmak falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir