AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapalı bir yerden kurtulmak

Kahve falında kapalı bir yerden kurtulmak

Kahve falında kapalı bir yerden kurtulmak kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, onun istediği yoldan gideceğine, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, yeni iş kapılarının açılacağına alamet eder.

Kahve falında kapalı bir yerden kurtulmak gördüyseniz:

  • Konu bizzat sizi ilgilendiriyor gibi görünüyor.

Kahve falında kapalı bir yerden kurtulmak işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında kapalı bi yerden kurtulmak rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapalı yerden kurtulmak zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapalı bir yerde kalmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini kapalı bir yerde görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına inanılır.

Kahve falında bir yerde kapalı kalmak bundan da son derece mutlu olacağına, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapalı yerde yüzmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında kapalı yerde kalmak sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir