AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerden çıkmadığını görmek

Kahve falında bir yerden çıkmadığını görmek

Kahve falında bir yerden çıkmadığını görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, arif kimselerden sayılacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına işarettir.

Kahve falında bir yerden çıkmadığını gördüyseniz:

  • Yeni ilişkiler kurarken sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında bir yerden çıkmadığını görmek terslik yaşayacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına delalet eder.

Kahve falında yerden su çıkması görmek solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında bir yerden çıkmaya çalışmak sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında hortum çıkmasını görmek güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında bağırdığı halde sesi çıkmamak işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında para çıkmasını görmek hastalıkların biteceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine delalettir.

Kahve falında ruhun bedenden çıkmasını görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında parmak çıkması görmek hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir