AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmak çıkması görmek

Kahve falında parmak çıkması görmek

Kahve falında parmak çıkması görmek çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, sorunlarını çözebileceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına tabir olunur.

Kahve falında parmak çıkması gördüyseniz:

  • Bazı büyük sevinçler yaşamanız olasıdır.

Kahve falında parmak çıkması görmek kişiye hep umut olacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına yorulur.

Kahve falında bir arkadaşından çıkma teklifi almak berekete ve bolluğa kavuşulacağına, yaşamının tazeleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yerden çıkmaya çalışmak aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çıkma teklifi almak kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bağırıp sesi çıkmamak hayra ve esenliğe, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına delalettir.

Kahve falında kol çıkması görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına işarettir.

Kahve falında dişlerinin çıkmasını görmek çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kulaktan kir çıkması görmek farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, harcama gücünün artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir