AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortum çıkmasını görmek

Kahve falında hortum çıkmasını görmek

Kahve falında hortum çıkmasını görmek planlı ve programlı davranacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hortum çıkmasını gördüyseniz:

  • Modası geçmiş, tercih edilmeyen veya artık verimli olmayan kalıpları, yöntemleri, davranışları veya yolları modellemek zaman kaybı olabilir.

Kahve falında hortum çıkmasını görmek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında birisine çıkma teklifi etmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına alamet eder.

Kahve falında ruhun bedenden çıkması görmek dargınların da yeniden bir araya geleceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine alamet eder.

Kahve falında ruhun bedenden çıkmasını görmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ruhun çıkması görmek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine inanılır.

Kahve falında denizden çıkmaya çalışmak gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kulaktan kir çıkması görmek çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bebeğinin diş çıkmasını görmek öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir