AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerden bir yere atlamak

Kahve falında bir yerden bir yere atlamak

Kahve falında bir yerden bir yere atlamak azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında bir yerden bir yere atlamak gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük bazı faydalı planlarınız olabilir.

Kahve falında bir yerden bir yere atlamak kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yerden başka bir yere atlamak mevki makam sahibi olunacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yüksek bi yerden denize atlamak yeni şeyler keşfedeceğine, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden suya atlamak ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir yerden atladığını görmek işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden havuza atlamak hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden atladığını görmek çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin yüksek bir yerden atladığını görmek çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir