AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerden aşağı inmek

Kahve falında bir yerden aşağı inmek

Kahve falında bir yerden aşağı inmek hayatının kolaylaşacağına, dünya malına kavuşulacağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yerden aşağı inmek gördüyseniz:

  • Başkalarının doğrularına göre değil kendi bildiklerinize göre yola devam etmelisiniz.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağıya inmek daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına işaret eder.

Kahve falında bir yerden aşağı inmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, elinin darlığa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek yerden aşağıya inmek öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı inmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine işaret eder.

Kahve falında dik yokuştan aşağı inmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdivenden aşağı inmek kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına alamet eder.

Kahve falında yoldan aşağı inmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında asansörle hızla aşağı inmek haneye nifak gireceğine, eve huzur dolacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir