AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerde tutulmak

Kahve falında bir yerde tutulmak

Kahve falında bir yerde tutulmak gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, maddi zararını karşılayacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir yerde tutulmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizin fazla üzerine gitmemelisiniz.

Kahve falında bir yerde tutulmak işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında zorla bir yerde tutulmak dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, sağlık sorunları yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bir yerde zorla tutulmak nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, afiyette olacağına inanılır.

Kahve falında çenesi tutulmak huzur bulacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dili tutulmak konuşamamak moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında ağzı tutulmak günahkar olacağı işlere gireceğine, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinden tutulduğunu görmek zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolundan tutulduğunu görmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir