AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabanın boğulduğunu görmek

Kahve falında akrabanın boğulduğunu görmek

Kahve falında akrabanın boğulduğunu görmek eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, şerefli bir hayat süreceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında akrabanın boğulduğunu gördüyseniz:

  • Umutsuz olsanızda, bir kez daha denemenizde fayda var.

Kahve falında akrabanın boğulduğunu görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında vefat etmiş akrabayı görmek kazancının bereketleneceğine, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü akrabayı diri görmek sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir akrabayı görmek dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabalarla et yemek yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, ailesi ile mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında akraba dövmek yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yakın akrabaları görmek dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş akrabayla yemek yemek dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir