AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir akrabayı görmek

Kahve falında bir akrabayı görmek

Kahve falında bir akrabayı görmek saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir akrabayı gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, duygularınızı ya da sağlığınızı ilgilendiren konuları tartışmaktan ilk etaptan kaçınabilir ya da tartışmalar sonucunda çok yararlı sonuçlara varabilirsiniz.

Kahve falında akrabanı zayıflamış görmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında akrabayla telefonda konuşmak aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında akrabalarla yolculuk etmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, dostlardan zarar görüleceğine alamet eder.

Kahve falında üvey akraba görmek yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına işaret eder.

Kahve falında akrabayla yemek yemek huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına işarettir.

Kahve falında akraba eli öpmek çok büyük destek vereceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine inanılır.

Kahve falında akrabanızı görmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına işarettir.

Kahve falında akrabasının öldüğünü duymak masrafların bu dönemde artış göstereceğine, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir