AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakın akrabaları görmek

Kahve falında yakın akrabaları görmek

Kahve falında yakın akrabaları görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yakın akrabaları gördüyseniz:

  • Hayatınızda yeni bir şeyler olabilir.

Kahve falında yakın bir akrabanın öldüğünü görmek hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine inanılır.

Kahve falında yakın akrabanın hasta olduğunu görmek sevinçli haberler geleceğine, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına işarettir.

Kahve falında yakın akrabasının öldüğünü görmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına rivayet eder.

Kahve falında yakın akrabasını hamile görmek bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine rivayet eder.

Kahve falında yakın akrabanın ağladığını görmek sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakın akrabayla kavga etmek başarılarının devamlı olacağına, gönül kapılarının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakın akrabanın evlendiğini görmek kazancının iki kat artacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yakın akrabanın öldüğünü duymak zor durumların el birliği ile aşılacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir