AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yazar görmek

Kahve falında bir yazar görmek

Kahve falında bir yazar görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yazar gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözlerin arkasında durmalı, yapacağınızı söylediğiniz şeyleri yerine getirmelisiniz.

Kahve falında yazarla konuşmak çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü bir yazar görmek düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, büyüleyeceğine işarettir.

Kahve falında ünlü yazar görmek sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine inanılır.

Kahve falında bir yazar görmek her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına rivayet eder.

Kahve falında yazar olduğunu görmek kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köşe yazarı görmek zor günler geçirileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yazar görmek yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına alamet eder.

Kahve falında yazar olmak sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir